top of page

Történetünk

A Twisted Cords 2016 augusztusában indult, és mai napig családi vállalkozásként működik. Elsődleges célunk, hogy egyedi, személyre szabott paracord, ásvány vagy bőr karkötőket, kiegészítőket készítsünk megrendelőink számára. A kínálatban megtalálhatóak még túlélő-, horgonyos-, seklis-, fém- és műanyag csatos karkötők, akárcsak majomököl kulcstartók, ügyességi és készségfejlesztő játékok is.

 

2017 második felében bővítettük az alapanyagok választékát, és már sebészeti nemesacél, valamint 925-ös sterling ezüst is megtalálható a felhozatalban.

Igyekszünk minél szélesebb közönség számára megfelelni, és olyan termékekkel előállni, amelyeket máshol nem találni.

Nálunk nincsenek előre legyártott termékek. Minden egyes karkötőt a megrendelővel együttműködve, az ő elképzelései alapján készítünk el, hogy egy valóban egyedi, személyes terméket kapjon.

 

Kérdés esetén írj, kérdezz nyugodtan, nem harapunk! :) Azért vagyunk, hogy olyan terméket kapj, amilyet szeretnél. Ha valamilyen változtatást szeretnél, írj, ha van valamilyen elképzelésed, hogy mit szeretnél, de nem találsz olyat a meglévők között, írj! :) A kommunikáció szerves részét képezi a folyamatnak, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen a végtermékkel.

Reméljük, hogy Veled is hamarosan találkozunk! 

bottom of page