top of page

Ti mondtátok

„Most nyertem karkötőt a nyereményjátékon, de mindenképp fogok rendelni is, mert nagyon szépek a karkötők es gördülékeny a kommunikáció. 
Ajánlom mindenkinek.”

N. Fatima

 

„Először rendeltem, kapásból két karkötőt, és bizodalmam nem volt hiába, Balázs rendkívül segítőkész, kedves, naprakész. Köszönöm szépen mindkét karkötőt, tetszett mindenkinek!”

Sz. Dávid

 

„Először rendeltem, de minden bizonnyal nem utoljára! Minden úgy zajlott, ahogy az már a meglepetés kategória kis hazánkban! Köszönöm a termékeket, nagyon elégedett vagyok velük!”

F. Zsolt

 

„A legklasszabb webes vásárlásomat bonyolítottam Veled. Biztosan visszatérek még.
Nagyon kedves, gyors, türelmes, segítőkész eladó.”

S. Zita

 

„Nem találkoztam még ilyen kedves, rendes, türelmes eladóval, mint a Balázs. Bátran mertem kérdezni, variálni. Ajánlom mindenkinek! Csodaszép termékeket kaptam, gyorsan. Nem árul zsákbamacskát és nagyon közvetlen. Biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben újra fogok rendelni Tőle!”

B. Helga

 

„Nagyon remek karkötőket kaptunk. Hihetetlen gyorsan, egyedi saját elképzelés alapján elkészítve! Csak ajánlani tudom, ha valaki valami személyeset szeretne! Köszönök szépen mindent!”

N. Lívia

 

„Nagyon jó minőség, kiváló munka, hihetetlen gyors szállítás, és nagyon kedves megértő eladó! Mindenkinek ajánlani tudom, az biztos, hogy én ezután csak innét vásárolok ilyen karkötőt.”

G. Dániel

 

„Először rendeltem az oldalról, de nem utoljára. Gyors és gördülékeny a rendelésfelvétel és a kiszállítás is. A végeredmény pedig egyedi mindenki a saját ízlése szerint. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

B. Nikolett

 

„Először rendeltem, de nem utoljára ez biztos! Nagyon korrekt volt minden és a karkötők is csodaszépek! Köszönök szépen mindent Balázs! Csak ajánlani tudom!”

B. Bence

 

„Újra és újra köszönünk mindent!”

M. Evelin

 

„Nagyon precízek, kedves emberek, segítőkészek, akármit kérdezel, válaszolnak rá és nem bunkóan, Aki ilyesmi karkötőket szeretne venni akkor ITT vegye mert nagyon korrektek! Köszönöm!”

N. Alexander

 

bottom of page