top of page
  • Szerző képeRapcsák Balázs

TRINITY - Az újgenerációs védelmező kabbala karkötő - 3 darab vérkő ásvánnyal, 4 féle színben


A Kabbala 3 – Trinity karkötő egymagában hordozza:

- A klasszikus kabbala karkötők tulajdonságait

- Az ásványok feltételezett gyógyító erejét

- A számmisztika hagyományait

- A színterápia hatásait



Hogy miért olyan népszerűek manapság a Twisted Cords kabbala karkötők? Ennek több oka is van. Ráadásul nálunk nem csak egy vörös madzagot kapsz. Kabbala karkötőinket gyakran kombináljuk színterápiával, számmisztikával, vagy épp az ásványok feltételezett gyógyító erejével. Hiszünk abban, hogy a vallás és az ezotéria nem egy egzakt dolog. Mi legalábbis úgy gondoljuk, hogy mindennek fejlődnie kell. Ezért kabbala karkötőinket igyekszünk olyan formában elétek tárni, hogy az ideológia mellett dizájn szempontjából is minden korosztálynak megfeleljen. És mindezt rendkívül kedvező áron!

A védelmező kabbala karkötőről: A kabbalát a hagyományok szerint a bal csuklón viseljük. A vörös színű karkötő a kabbalisták hite szerint megvéd a negatív behatásoktól és az ártó tekintetektől, valamint kiűzi viselőjéből a féltékenységet és a haragot.   A vörös szín hatása: A vörös a tűz színe. A színterápia értelmezésében tettre késztet, felkelti a vágyakat, energetizál, inspirációval tölti meg az elmét.

  Az ásvány feltételezett jótékony hatásai: Hematit, más néven vérkő. Segíti a vérképződést, oldja a görcsöket, energiával és életerővel tölti fel a testet, enyhíti a terhesség alatti kimerültséget, stabilizálja a menstruációt, egyensúlyt teremt a szervezetben.   A Hármas szám jelentése: - Vallási tekintetben a szentháromság jele, és egyben a legszentebb szakrális szám. - A test, a lélek és a szellem egységét jelképezi. - Mesebeli szám, hiszen a klasszikus és modern mesék is előszeretettel használták ezt a számot. - Az alkotás, a művészet, az önkifejezés száma. - A bölcsességet és az életerőt szimbolizálja.   Ismert emberek, akik kabbala karkötőt viselnek: Madonna, Demi Moore, Leonardo DiCaprio, Michael Jackson, Ashton Kutcher



484 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page