top of page
  • Szerző képeRapcsák Balázs

ELSŐBBSÉGI, ELSŐBBSÉGI AJÁNLOTT VAGY UTÁNVÉT LEGYEN?

Frissítve: 2020. aug. 5.

Kedves Megrendelő!


Rendelésed leadásakor három opció közül választhatsz: elsőbbségi és elsőbbségi ajánlott, valamint utánvét.


Mivel manapság mindenkinek minden forint számít, a sima elsőbbségi csábító lehet, hiszen nagyon olcsó, mindössze 350 forint, ami egy kabbalánál valóban jól hangzik, de kérjük, hogy néhány dolgot mindenképp vegyél figyelembe, főleg, ha mondjuk egy drágább, prémium ásvány karkötőt választasz!
FONTOS!


Banki utalás esetén válaszd az ELSŐBBSÉGI vagy ELSŐBBSÉGI AJÁNLOTT opciót! Az utaláshoz szükséges adatokat emailben küldjük majd el.

Amennyiben lehetőségedben áll utalni javasoljuk, hogy válaszd ezt az opciót, mivel még az elsőbbségi ajánlott esetén is csak 650 forint a postaköltség. Természetesen azt is megértjük, ha még bizalmatlan vagy, és az utánvétet választod. Ez esetben 1.400 forint a futár általi utánvétes szállítás.


Elsőbbségi: 350 forint, de nem nyomonkövethető.

Ez azt jelenti, hogy feladásnál mi nem kapunk semmiféle igazoló szelvényt. Tehát ha elkeverik, eltűnik, akkor nem lehet rákérdezni a postán, hogy merre jár a csomag.

Leegyszerűsítve: ha nem kapod meg, akkor jó eséllyel nincs rá esély, hogy előkerüljön. Hogy merre keverik el, nem tudni. Ha mégis ezt az opciót választod, és a csomagnak rejtélyes módon nyoma vész, akkor a fentiek tükrében nem áll módunkban újat küldeni!


Elsőbbségi ajánlott: 650 forint, de nyomonkövethető.

Igen, picikét drágább, de legalább számon lehet kérni a postán, hogy merre jár a csomag.

Az ajánlottat mindig aláírással kell átvenni, vagyis:

- Olyan címet adj meg, ahol nap közben megtalál a postás, vagy legalább van ott valaki, aki át tudja venni.

- Amennyiben a postás senkit sem talál a címen, akkor leadja a körzeti postán. Erről hagy neked értesítőt, amivel át lehet venni a csomagot, csak be kell érte menni.

- Kérheted postán maradóra is, ha semmiképp sem tudod előre megmondani, hogy a megadott címen tartózkodsz-e majd. Ez esetben szintén a körzeti postán tudod átvenni a megrendelt terméket.


Utánvétes szállítás: 1.400 forint, nyomonkövethető, futár általi szállítás.


Mindkét postázási módnak megvan a maga előnye és hátránya.

Az elsőbbségi nagyon olcsó, de sajnos benne van, hogy elkeveredik.

Az elsőbbségi ajánlott picit drágább, de nem keverik / nem keveredhet el.

És bár 650 forintos költségről beszélünk, még így is fel annyiba kerül, mint a futáros szállítás, ami 1.000 forint körül kezdődik.


Kérjük, hogy a fentieket elolvasva és tudomásul véve válassz postázási módot, mivel nem vállalunk, és nem is vállalhatunk felelősséget a posta hibáiért. Vagyis ha nem kabbalát rendelsz, hanem drágább terméket, mindenképp érdemes elgondolkodni az ajánlott szállításon. Ez ugyanúgy vonatkozik a késes paracord karkötőkre vagy a fényképes karkötőkre. Mégpedig azért, mert ha sima elsőbbségit választasz, ami ha eltűnik, akkor nem csak neked lesz veszteség, de ha újból meg kell rendelned, akkor megint csak várnod kell, amíg elkészül a termék.


Köszönjük, hogy elolvastad. :)


Rapcsák Balázs

Twisted Cords1 845 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page